Cursuri suspendate în zeci de școli din Timiș, pentru a treia zi

2268

Elevii din Timiș se mai bucură de o zi de vacanță. Inspectoratul Școlar Timiș a luat decizia de a suspenda cursurile în zeci de școli din județ și miercuri, 19 decembrie.

Potrivit informării de la ISJ Timiș, nu se țin ore, miercuri, în 27 de unități de învățământ. Decizia vine pentru că în aceste școli nu este curent electric, apă sau căldură.

Iată lista școlilor unde nu se țin ore miercuri: Fârdea, Topolovățu Mare, Chevereșu Mare, Bethausen, Secaș, Școala Generală nr. 16 Timișoara, Făget – structura Temerești, Școala Generală nr. 12 Lugoj, Criciova, Sacoșu Turcesc – structurile Berini și Otvești, Margina, Pișchia – structura Bencecu de Sus, Victor Vlad Delamarina, Darova, Ohaba Lungă, Sudriaș, Curtea, Tomești, Pietroasa, Balinț, Mănăștiur, Ghizela, Belinț, Știuca, Charlotenburg.

Update: Mai multe școli închise miercuri

Directorii școlilor și autoritățile din Timiș încă mai verifică situația fiecărei unități de învățământ. După ultimele date, numărul celor închise, miercuri, crește. Asfel, se adaugă listei școlilor (de mai sus) unde nu se țin ore și cele din Liebling – structura Cerna, Găvojdia, Boldur – structura Jabăr si Ohaba Forgaci, Brestovăț, Bara și Nădrag.

LĂSAȚI UN MESAJ