Curse aeriene anulate din cauza vremii

395

Poleiul și gheața creează probleme și pe aeroporturile din România. Mai multe curse interne, dar și trei internaționale, care trebuiau să aterizeze pe Aeroportul Otopeni din București au fost anulate, iar altele care trebuiau să decoleze au avut întârzieri.

Șase zboruri care urmau să sosească în această dimineață au fost anulate. Trei curse internaționale, zborurile de la Barcelona și Doncaster ale companiei Wizz Air și cel de la Chișinău al Taromului, nu au aterizat. De asemenea, peste patru curse interne, tot de la Tarom, cele de la Suceava, Baia Mare, Timișoara și Chișinău au fost anulate. Alte două curse de la Beirut și Aman au avut întârzieri de două ore.

În ceea ce privește plecările de pe Aeroportul Internațional Henri Coandă din Otopeni, mai multe curse decolează cu întârziere din cauza timpului mai mare necesar degivrării. În urma curselor anulate din cauza vremii, mai mulți români care trebuiau să ajungă acasă cu aceste aeronave au rămas blocați în aeroporturi. Probleme pentru pasagerii unei curse Wizz Air care aşteaptau în aeroportul El Prat din Barcelona să decoleze spre România. Un telespector susţine că au fost anunţaţi că nu pot ajunge în ţară din cauza vremii schimbătoare de la Bucureşti, scrie Digi 24.

sursa: libertatea 

LĂSAȚI UN MESAJ