Curg amenzile pentru rampele clandestine de deșeuri

43

Aproape 300 de persoane și firme au fost amendate în septembrie pentru abandonarea deșeurilor pe domeniul public. 270 de sancțiuni au dat polițiștii locali. În multe cazuri aceștia au fost ajutați de imaginile surprinse de camerele de supravegehre din oraș.

Printre zonele monitorizate video în ultima perioadă se află str. Dr. Ioan Mureșan, Al. Donici, str. Andrei Șaguna, str. Aurel Cândea, Stelelor, Piața Plevnei, str. Barbu Ștefănescu Delavrancea, Dumitru Chiriac.

Poliția Locală atrage atenția celor certați cu legea că monitorizarea video este efectuată acolo unde sunt semnalate abandonări de deșeuri și că se schimbă în funcție de situație, deci pot fi oricând observați dacă încalcă legislația și abandonează deșeuri pe domeniul public.

Un real sprijin este și cel al cetățenilor care doresc un oraș curat și civilizat, o parte dintre constatări fiind efectuate și ca urmare a sesizărilor venite din partea timișorenilor. Astfel, pot fi semnalate în continuare la numerele de telefon 0256.968 sau 0256.246.112 sau la email contact@politialoctm.ro situații în care unele persoane aruncă resturi pe domeniul public, urmând a se lua măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ