Cumperi o brioșă și un ceai și ajuți solicitanții de azil din Timișoara

130

La final de an, UVT ne îndeamnă să ne gândim și la cei care poate nu au avut un an la fel de bun ca și noi. Cei care poate nu mai țin minte cum e să dormi în patul de acasă sau să fii înconjurat de familie, prieteni sau fețe cunoscute. Cei care au fost alungați sau respinși din locul în care s-au născut datorită convingerilor, nationalității sau vulnerabilității lor. Sau, chiar cei a căror loc pe care îl numeau ”acasă”, este acum doar un morman de moloz părăsit și fără viață.

UVT, în parteneriat cu Centru Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara, lansează campania „Fii aproape! Dăruiește!”

În perioada 12 – 15 decembrie, între orele 10:00 și 14:00, sunteți invitați la UVT să mâncați o brioșă și să beți un ceai.

Prețul brioșei și al ceaiului nu îl spunem noi, îl spui tu! Noi îți spunem doar că banii pe care îi vom strânge din această acțiune ne vor ajuta să dăm puțină speranță în umanitate persoanelor care au venit să caute azil în Timișoara și poate chiar să ii facem să zâmbească la sfârșitul anului. Cu ajutorul donațiilor dumneavoastră sperăm să avem posibilitatea de a face câteva cadouri, folositoare în această perioadă, persoanelor din Centrul Regional de Cazare și Proceduri pentru Solicitanții de Azil Timișoara. Haideți să le arătăm că și dacă sunt departe de casă, noi suntem aproape de ei!, au transmis organizatorii acțiunii.

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ