Cum va fi vremea în vestul țării în următoarele ore

107

Astăzi, vremea va fi caldă și ușor instabilă. Cerul variabil va prezenta înnorări temporar accentuate și izolat vor fi averse însoțite de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat, cu intensificări îndeosebi în sudul Banatului și la munte.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 30 și 35 de grade, iar cele minime între 15 și 20 de grade, mai ridicate la deal, până la 23 de grade.

Mâine, vremea se va menține călduroasă, iar disconfortul termic va fi în creștere. Cerul variabil va prezenta înnorări temporar accentuate și izolat vor fi averse însoțite de descărcări electrice și vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 32 și 36 de grade, iar cele minime între 16 și 22 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/2021/07/17/vreme-calda-si-instabila-in-vestul-tarii-13/?fbclid=IwAR03DYCuNnqtIk1DpW8BAPKt28L6i1tSiDjbRDIS-hJdaUGHlA1mP_OlqoE

LĂSAȚI UN MESAJ