Cum va fi vremea în următoarele două săptămâni

57

Meteorologii anunță vreme frumoasă pentru perioada 11 – 24 mai, în care zilele calde, cu temperaturi de până la 29 de grade, vor alterna cu cele normale pentru această perioadă sau chiar răcoroase, se arată în prognoza pentru următoarele două săptămâni, publicată luni de Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

În Banat, pe parcursul întregului interval, regimul termic va fi caracterizat de variaţii, temporar chiar semnificative, astfel că zilele cu vreme apropiată de normal sau chiar răcoroasă (în 12, 14 -15 mai şi cu probabilitate mare şi în perioada 21-23 mai) când media maximelor va fi de 20…24 de grade vor alterna cu zile calde (în special în 13 mai, în jurul datei de 16 mai şi posibil spre sfârşitul intervalului) când după-amiaza vor fi 25…28 de grade, mediat regional. ,

Aceleaşi oscilaţii vor avea şi temperaturile nocturne, dar în marea lor majoritate se vor situa între 8 şi 12 grade, valori mai mici, în medie de 6…8 grade, fiind în dimineţile de 13 şi 15 mai şi posibil între 20 şi 22 mai. Va ploua local în jurul datei de 12 mai, iar probabilitatea de ploi – în general asociate unui grad mai ridicat de instabilitate atmosferică – va creşte în cea de-a doua săptămână.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.