19.8 C
Timișoara
sâmbătă 30 septembrie 2023

Cum va fi vremea în Banat în următoarele ore

AdministrațieCum va fi vremea în Banat în următoarele ore

Astăzi, vremea se va ameliora sub aspectul precipitațiilor și va deveni în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări ziua, mai ales la munte, unde se vor semnala averse izolate, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Vântul va sufla slab la moderat, cu unele intensificări ziua pe creste.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse între 28 și 33 de grade, iar cele minime în general între 15 și 20 de grade.

Mâine, vremea va intra într-un nou proces de încălzire și va redeveni călduroasă, local caniculară. Disconfortul termic va fi în creștere, iar indicele temperatură-umezeală va atinge și va depăși pragul critic de 80 de unități. Cerul variabil ziua, va prezenta înnorări temporare noaptea și pe arii restrânse, mai ales în Crișana se vor semnala averse, descărcări electrice și intensificări de scurtă durată ale vântului. Izolat vor fi condiții de grindină. Vântul va sufla slab la moderat.

Temperaturile maxime vor fi cuprinse în general între 31 și 36 de grade, iar cele minime între 16 și 22 de grade, mai scăzute în depresiuni spre 14 grade și mai ridicate la deal până la 26 de grade, informează Serviciul Regional de Prognoză Banat-Crișana.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

Alte subiecte :

Alegeri fără surprize în filiala Timiș a PSD | FOTO-VIDEO

Parlamentarul Alfred Simonis este noul președinte al filialei PSD Timiș cu o majoritate covârșitoare de voturi. De fapt noul președinte este cel vechi tot...

Pianistul Andrei Ivanovich revine la Timișoara cu un recital în memoria lui Dinu Lipatti

Asociația Culturală Salvați Patrimoniul Timișoarei împreună cu Universitatea Politehnica Timișoara organizează, la Sinagoga din Cetate, în data de 3 octombrie 2023, ora...

Crimă oribilă la Timișoara

Citește și :