Cum se spionează cuplurile pe motiv de infidelitate. Pandemia a produs dezastre familiale

115

Numărul divorțurilor a crescut în timpul pandemiei, iar motivele pentru care cuplurile aleg despărțirea s-au diversificat. Mulți aleg calea instanței, deși ar avea celelalte două variante – divorțul la primărie sau la notar. Instanțele de judecată sunt însă supraaglomerate, atrag atenția avocații.

„Cuplurile pe care până acum nu le găseam în instanțe, cele care încercau să nu își spele rufele în public… cert este că mulți au această dorință, au găsit motive de neplăcere la partener și au făcut primii pai către desfacerea căsătoriei – trebuie să se știe că instanțele sunt supraaglomerate. S-ar putea ca o cerere depusă acum să primească termen peste un an.

Motivele de divorț s-au înmulțit. Infidelitatea este prima cauză, a doua incompatibilitatea. Mulți parteneri au găsit în perioada asta opțiuni pentru a spiona partenerii – până acum erau microfoane în casă astfel încât să fie depistate convorbiri neloiale, acum au început să instaleze programe, softuri. Perioada asta de izolare a dat naștere unor monștri.”, a explicat la Digi24 avocatul Adrian Cuculis.

LĂSAȚI UN MESAJ