Cum se parchează într-un oraș sufocat de mașini, cu nenumărate promisiuni de… parcări, deocamdată doar în imaginiația edilului șef!

404

Că mândra urbe de pe malurile Begheului e sufocată de mașini știe deja tot natul care are drum prin Timișoara, fenomen amplificat după 1989. Și chiar dacă cei care au proiectat principalele artere, în urmă cu zeci de ani, au avut în vedere dezvoltarea orașului, nu au putu să prevadă ”nebunia” din traficul auto din zilele noastre.

Masina inpachetata 5

Imaginația șoferilor în căutarea unui loc de parcare, indiferent din că sunt localnici sau nu, este bogată. Vigilenții de pe Facebook postează periodic, pe grupul intitulat ”Nesimțiții traficului”, cazuri de șoferi certați cu bunul simț și cu legea. Găsirea unui loc de parcare în Timișoara se transformă într-o vânătoare cu slabe șanse de succes, iar șoferii încearcă să se descurce cu spațiul disponibil. Există însă proprietari de mașini care le ‘parchează’ blocând accesul pietonilor sau al celorlalte autoturisme.

Iată ce a pățit, zilele trecute, un șofer care  a parcat neregulamentar. Șoferul unui Peugeot care a lăsat mașina astfel încât bloca accesul microbuzelor de marfă la magazinele din Calea Girocului a avut parte de o supriză din partea vecinilor. Aceștia i-au înfoliat mașina încât șoferul dacă este grăbit are nevoie de minute bune pentru a intra în autoturism.

Masina inpachetata 1

Fotografiile au fost postate pe o pagină de Facebook, Nesimțiții traficului din Timișoara.

LĂSAȚI UN MESAJ