Cum se lucrează la străzile din Timișoara: în plin trafic, fără anunț și fără indicatoare

60

Societatea de Drumuri Municipale care are în întreținere toate străzile din Timișoara mai demonstrează odată că nu este demnă de un oraș de 5 stele, cum vrea administrația locală să creadă. Pe Facebook, miercuri, au apărut mai multe fotografii care arată modul haotic în care muncesc angajații SDM. Pe Calea Dorobanților, un șofer de camion a fotografiat o echipă de muncitori care schimbă bordurile în plină zi, sub trafic. Problema este că tocmai această arteră este una dintre cele mai utilizate, iar conducătorii de TIR nu au altă rută pentru a traversa orașul.

„Evitați Prințul Turcesc, Buziașului, Modern… sunt cozi infernale .. 11:35 lucrează băieții de se omoară, sparg și blochează benzi în plină zi, când e mai mare traficul”, a scris pe rețeaua de socializare șoferul.

Un alt șofer a comentat și el: „Bătaie de joc!!! De ce nu se lucrează noaptea??? Nu e trafic și nu stau muncitorii ăia în soarele mare să lucreze.”

Un alt exemplu este în Calea Șagului. Aici, strada care trece pe sub pod, este spartă și închisă cu bandă. Niciun indicator în drum spre acea arteră, niciun anunț public din partea Primăriei Timișoara. „Strada Sulina… Pod Calea Șagului… Fără niciun indicator înainte. Doar mergi și te trezești că trebuie să te întorci”, a postat un șofer pe Facebook.

Iată ce străzi sunt, miercuri, în lucru, potrivit Primăriei: Str. Al. Odobescu, Str. Ulpia Traiana, Str. Milcov, Str. Zlatna, Str. Al. Vaida Voievod, Calea Şagului, Str. Iuliu Podlipny, Str. Sirius, Piaţa Romanilor, Piaţa Gh. Domăşneanu, Blv. I. C. Brătianu, Piaţa I. C. Brătianu, Str. Stuparilor, Str. N. Berwanger, Str. Martir Cernăianu, Str. Gelu, Piaţa Traian, Str. Spartacus, Str. Tristan Tzara, Str. Ştefan Procopiu.

Nici pomeneală de Calea Dorobanților, unde o bandă e blocată, și nici pomeneală de strada Sulina, închisă complet sun pod.

LĂSAȚI UN MESAJ