Cum să alegi un laptop Huawei: 2 dintre cei mai importanți factori

37

Căutarea unui nou laptop poate fi un proces complicat. Cu toate specificațiile și caracteristicile diferite, este uneori dificil să știi care laptop se va potrivi cel mai bine cerințelor tale.

Cei de la Huawei au analizat cei mai importanți factori de care trebuie să ții cont atunci când îți alegi următorul laptop. Sperăm să te ajute.

Cum să alegi dimensiunea corectă

Principalul avantaj al unui laptop față de un computer desktop este că îl poți lua cu tine oriunde mergi. Pentru început, prin urmare, vom analiza portabilitatea și care laptop Huawei ar putea fi laptopul perfect pentru tine, în mișcare.

În ceea ce privește portabilitatea, în mod nesurprinzător, o mare parte din ea se reduce la greutate. Evident, cu cât laptopul este mai ușor, cu atât este mai ușor de transportat. Din acest motiv, întreaga gamă Huawei MateBook este concepută pentru a fi cât mai ușoară posibil, chiar și MateBook D 15 având o greutate de doar 1,53 kg.

Dar dacă vrei un laptop super ușor, atunci Huawei MateBook 13, cu doar 1,3 kg, și Huawei MateBook X Pro, cu 1,33 kg, sunt ambele alegeri excelente.

Greutatea nu este singurul aspect de luat în considerare atunci când vine vorba de portabilitate. În funcție de cât de mare este rucsacul sau servieta pe care o vei folosi pentru a îți transporta laptopul, dimensiunea poate juca, de asemenea, un rol crucial.

Aici este cazul în care modelele cu ecran mai mic oferă un avantaj real. Atât Huawei MateBook 13, cât și Huawei MateBook 14 înghesuie o mulțime de hardware într-un spațiu mic, având doar 28,6 cm x 21,1 cm și, respectiv, 30,75 cm x 22,38 cm (lățime x adâncime).

Un ecran de ținut minte

Dimensiunea următorului tău laptop va avea un efect important asupra următoarei părți pe care o vom analiza: ecranul. Îți vom explica diferitele aspecte legate de ceea ce face un afișaj excelent și modul în care aceste informații te pot ajuta să alegi laptopul potrivit.

După cum am văzut, dimensiunea poate avea un efect asupra portabilității, dar cei mai mulți dintre noi ne dorim cel mai mare ecran pe care îl putem obține, pentru a ne bucura de o experiență vizuală cât mai imersivă. Pentru acest lucru, Huawei MateBook D 15 este, fără îndoială, alegerea ta, cu ecranul său mare de 15,6″.

Cu toate acestea, când vine vorba de imersivitate, dimensiunea nu este singurul lucru de luat în considerare. Un alt factor foarte important, care este adesea trecut cu vederea, este raportul ecran/corp.

Acesta este, pur și simplu, cât de mare este afișajul, sau ecranul, în comparație cu restul corpului. Prin urmare, cu cât raportul este mai mare, cu atât mai puțin bezel, sau margine, în jurul ecranului. Mai puțin bezel nu numai că permite ca structura generală să fie mai compactă, dar permite și ca ecranul să se simtă mai expansiv, adăugând semnificativ la acel factor de imersiune.

Întreaga gamă MateBook se mândrește cu Huawei FullView Display4, termenul lor pentru un ecran cu un raport foarte mare între ecran și corp. Ca exemplu, Huawei MateBook D 14 are un raport ecran/corp de un uimitor 84%.

Dar dacă vrei un laptop și mai captivant, aproape fără margini, atunci Huawei MateBook 14 și MateBook X Pro, cu raportul ecran/corp de 90% și, respectiv, 91%5 , ar putea fi ceea ce cauți.

Odată ce te-ai decis asupra dimensiunii de afișaj și a raportului ecran/corp preferat, următorul factor de luat în considerare este rezoluția. Aceasta înseamnă numărul de pixeli, sau punctele individuale de culoare, din afișaj. Cu cât ecranul are mai mulți pixeli, adică cu cât rezoluția este mai mare, cu atât mai multe detalii și conținut poate afișa.

Toate MateBook-urile, inclusiv Huawei MateBook D 14 și D 15, sunt proiectate cu rezoluții ale afișajului de cel puțin FHD (1920 x 1080 pixeli). Asta înseamnă că vei avea garantat un afișaj de înaltă definiție, super clar, indiferent de situație.

LĂSAȚI UN MESAJ