Cum ne petrecem weekend-ul? Iulius Mall vine cu numeroase evenimente

156

Iulius Mall Timișoara le propune clienților o agendă bogată în evenimente diverse pentru acest sfârșit de săptămână. Un festival de make-up, târgurile Expo Bag și Expomineralia, teatru de păpuși, expozițiile „Misterele Greciei Antice” și „Retro IT” sunt doar câteva dintre atracțiile care vin să completeze o experiență plăcută de shopping.

Expo Bag, deschisă la parterul Iulius Mall, între 16 şi 21 noiembrie 2016, aduce pasionaților de modă cele mai noi tendințe în materie de genți, poșete și accesorii, într-o varietate de modele, de la cele office, la clasice sau elegante.

Sute de mii de pietre semiprețioase, bijuterii, decorațiuni și accesorii din flori de mină, minerale exotice sau geode pot fi admirate și achiziționate, până luni 21 noiembrie, în cadrul Expomineralia, care se desfășoară la demisolul mall-ului.

Sub motto-ul „Locul anvelopelor uzate nu e la tine acasă. Trimite-le la plimbare!”, Eco Club alături de Iulius Mall organizează, vineri şi sâmbătă, între orele 12.00 și 18.00, o campanie de colectare a anvelopelor uzate. Acţiunea ecologică va avea loc în parcarea mall-ului.

Alergotura lansează sâmbătă provocarea „Team Up & Run”, un concept care îmbină probele de alergare cu cele care implică diverse abilități sportive și spiritul de echipă. Cele două curse ale evenimentului se vor desfășura în parcare și în zonele adiacente Iulius Mall, de la ora 09.30.

Duminică, de la ora 16.00, la demisolul Iulius Mall Timișoara, în zona Poema, va avea loc „Beauty Revelation”, o sărbătoare a frumuseții dedicată artei machiajului. Pe parcursul a trei ore, make-up artiști cunoscuți vor susține sesiuni demonstrative de look & learn și vor efectua machiaje gratuite. Spectatorii vor avea ocazia să câștige premii care vor consta în produse de make-up, acordate prin tragere la sorți.

Vizitatorii Iulius Mall pot admira, până duminică, peste 1.300 de piese care fac parte din cea mai mare colecție de calculatoare și procesoare vechi din țară, reunite în expoziția „Retro IT”.

Copiii care doresc să afle „Misterele Greciei Antice” sunt aşteptaţi în continuare la etajul mall-ului, expoziția interactivă fiind deschisă până pe 2 decembrie. Prichindeii au ocazia să descopere, într-un mod atractiv, amănunte despre istoria civilizației elene.

Prichindeii sunt invitaţi duminică, în lumea magică a teatrului de păpuși, la o nouă aventură, de data aceasta în compania personajelor îndrăgite din „Motanul Încălțat”. Spectacolul va avea loc în food court, de la ora 12.00.

LĂSAȚI UN MESAJ