Cum arată școlile din Timiș cu două zile înaintea începerii anului școlar

47

Subprefectul de Timiş, Sorin Ionescu, spune că că noul an şcolar va începe în condiţii normale în judeţ. Potrivit subprefectului, toți elevii au acces la unităţi de învăţământ cu grupuri sanitare racordate la apă curentă şi canalizare.

“În urma controalelor efectuate, au fost transmise 55 de notificări către conducerile unităţilor de învăţământ preuniversitar cu privire la deficienţele constatate pe această linie şi au fost aplicate 13 sancţiuni contravenţionale în valoare totală de 2.000 de lei. Totodată, au fost verificate 137 autovehicule destinate transportului şcolar din judeţ precum şi aspectele legale aferente efectuării acestui tip de transport”, a precizat Sorin Ionescu.

Au fost controlate, de asemenea, 36 de cantine aparţinând unităţilor de învăţământ din judeţ, şcoli şi grădiniţe, în vederea respectării condiţiilor generale de igienă, transport şi păstrare a alimentelor.

“Avem şase unităţi de învăţământ, în judeţ, care funcţionează în baza proiectului naţional ‘Masă caldă’ prin acordarea unui suport alimentar pentru elevi. Şi aceste şase unităţi de învăţământ îndeplinesc cerinţele necesare de funcţionare”, a subliniat subprefectul Sorin Ionescu.

Sursa: http://www.radiotimisoara.ro/

 

LĂSAȚI UN MESAJ