Cum arată o cameră de hotel distrusă de clienţi. „S-au întors ‘valorile’ acasă” VIDEO

53

Un grup de turişti cazaţi la hotelul Dobru, din staţiunea Slănic Moldova, judeţul Bacău, au vandalizat camera în care au fost cazaţi. Clienţii au spart televizorul, au aruncat coji de seminţe peste tot şi au umplut camera cu sticle şi ambalaje goale.

Un grup de turişti cazaţi zilele trecute la hotelul Dobru din staţiunea Slănic Moldova au lăsat în urmă un dezastru greu de descris în cuvinte.  După plecarea acestora, camerista care venise să facă curat în cameră a rămas şocată de ce au fost capabili respectivii în cele câteva zile de şedere acolo.

Televizorul led era spart, iar comoda şi covorul erau pline de sticle şi de ambalaje goale, pungi şi coji de seminţe.  Administratorii hotelului au filmat dezastrul lăsat în urmă de turişti şi au avut câteva vorbe ”de bine” pentru lipsa crasă de educaţie de care au dat dovadă aceştia.

„Turist în România… S-au întors valorile acasă… Dacă nu-i primeşti, te reclamă pentru rasism, dacă-i primeşti, suporţi consecinţele… CATEGORIC nu punem şi nu vom pune NICIODATĂ ‘în aceeaşi oală’ compatrioţii noştri care au plecat din ţară ca să facă un ban cinstit prin munca lor. Aşa ceva nu poate face un om care a muncit măcar o zi în viaţă şi şi-a câştigat existenţa prin sacrificii numai de el ştiute!”, spun reprezentanţii hotelului Dobru într-o postare pe Facebook.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ