Cum arată insula ,,misterioasă” a lui Liviu Dragnea. Ce ascundea, departe de ochii oamenilor de rând, celebra insulă Belina / VIDEO

234

Tribunalul București judecă acum mai mulți oameni de casă ai lui Liviu Dragnea. Procurorii susţin că în anul 2013, prin acţiunea concertată a unor persoane cu funcţii publice, părţi din insula Belina şi braţul Pavel, situate în albia minoră a Dunării, au trecut ilegal din proprietatea statului în proprietatea judeţului Teleorman şi în administrarea CJ Teleorman, iar după doar câteva zile cele două proprietăţi, cu suprafaţă de 278,78 de hectare şi, respectiv, 45 de hectare, au fost închiriate tot ilegal firmei Tel Drum.

Un spaţiu de cazare cu peste 10 camere, un heliport improvizat în mijlocul bălăriilor, pontoane de pescuit supravegheate video şi un loc ferit de orice privire indiscretă. O echipă Digi24 a reuşit să filmeze, în premieră, oaza de relaxare amenajată de compania Tel Drum pe Insula Belina. E locul în care venea să îşi petreacă timpul liber fostul preşedinte PSD Liviu Dragnea, însoţit şi de alţi lideri social democraţi. Pe insulă a fost amenajată şi o mică fermă. Insula, preluată în urmă cu 7 ani de Consiliul Judeţean Teleorman şi închiriată apoi companiei Tel Drum, va trece, din nou, în proprietatea şi administrarea statului.

Continuarea și video: AICI

LĂSAȚI UN MESAJ