Cum arată femeia pe care soţul ei, chirurg estetician, a operat-o în mod repetat timp de 15 ani FOTO

671
Un chirurg plastician din Miami şi-a transformat soţia şi a adus-o aprope de perfecţiune, spune el, prin intermediul procedurilor cosmetice.
Philip Craft (50 de ani), care deţine o clinică de operaţii estetice în Miami, a dezvăluit că a folosit-o pe soţia lui, Anna (46 de ani), ca model pentru clientele noi după ce i-a remodelat silueta şi chipul prin intermediul procedurilor cosmetice, scrie Daily Mail.
În cei 23 de ani de căsnicie, Phillip Craft s-a ocupat în detaliu de corpul şi chipul soţiei sale, intervenind în nenumărate rânduri, fie pe cale chirurgicală, fie cu ajutorul procedurilor de înfrumuseţare non-invazive, precum implant mamar, liposucţie, augmentarea posteriorului, chirugie de remodelare a siluetei, botox, fillere pentru buze şi pomeţi.

„Phillip adoră să-şi modifice maşinile, mobila, dar, cel mai mult, pe mine. După două naşteri, am hotărât să-l las să mă înfrumuseţeze“, a declarat Anna pentru sursa citată.

„Le spun mereu pacientelor: dacă vreţi să vă convingeţi cât sunt de bun în meseria mea, uitaţi-vă la soţia mea. Anna este, cât e omeneşte posibil, aproape de perfecţiune“, a spus şi medicul Phillip Craft.

Prima intervenţie chirurgicală a făcut-o în 2005. Anna avea 32 de ani când a decis să îşi lase soţul să o opereze.

LĂSAȚI UN MESAJ