Cum a sfidat un parlamentar un agent de poliție, după ce a fost oprit în trafic VIDEO

122

Recent, în spaţiul public au apărut imagini de la un incident care a avut loc pe un drum naţional din Gorj, în urmă cu mai bine de un an şi jumătate, între fostul parlamentar PNL Dan Ilie Morega şi un agent de poliţie, care l-a oprit în trafic pentru o banală verificare, după ce a constatat că nu purta centura de siguranţă.

În imaginile surprinse de camera video purtată de către poliţişti se observă că Morega, care a fost înainte de anul 1989 preşedintele Cooperaţiei din Gorj, este vizibil deranjat de faptul că a fost oprit de poliţist.

„Dacă nu ai auzit de mine, o să auzi“, îi spune poliţistului, care îl întreabă: „Sunteţi de la noi, de la Padeş?“. „Sunt din Patagonia. (…) Ai cinci luni de când eşti la Padeş şi nu mă ştii?“. „Nu ştiu dacă d-voastră mă ştiţi pe mine“, îi replică poliţistul. Morega începe să se enerveze: „E culmea. Eu să te cunosc pe tine“. „Păi şi eu de unde să vă cunosc pe d-voastră?“.

„Pentru că sunt o personalitate. Am fost prefectul judeţului, am fost parlamentar!. (…) Mi-ai făcut un milion de nervi“. Poliţistul îl întreabă de ce nu a purtat centura de siguranţă, iar fostul prefect şi parlamentar îi spune că a dat-o jos acum, încercând să mintă, după care recunoaşte că nu a purtat-o Agentul de poliţie îl anunţă că va întocmi un avertisment scris, dar Morega îl roagă să nu-l mai completeze. „Nu pot, domnule, să vă las să plecaţi ca şi când nu v-aş fi oprit.

Poliţistul îl întreabă de ce nu a purtat centura de siguranţă, iar fostul prefect şi parlamentar îî spune că a dat-o jos acum, încercând să mintă, după care recunoaşte că nu a purtat-o.  Agentul de poliţie îl anunţă că va întocmi un avertisment scris, dar Morega îl roagă să nu-l mai completeze. „Nu pot, domnule, să vă las să plecaţi ca şi când nu v-aş fi oprit.

La final, Morega primeşte procesul-verbal, însă îl mototoleşte şi îl aruncă pe jos.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ