Cum a inaugurat Ciolacu ,,o casă mortuară” și ce alte bizarerii mai scot pe gură politicienii români

81

Președintele Camerei Deputaților, Marcel Ciolacu, a avut un discurs cel puțin bizar la inaugurarea Sălii Polivalente din Bistrița. Liderul PSD a afirmat că a venit la inaugurarea „unei case mortuare”.

„Astăzi am venit la inaugurarea unei case mortuare de care vom beneficia cu toții la un moment dat. Vorbim de o investiție de peste 27 de milioane de euro, o sală polivalentă de care vom beneficia cu toții în viață”, a spus Marcel Ciolacu.
Din informațiile publice, liderul PSD nu a fost la inaugurarea unei capele în ziua respectivă, ca să facă referire la acel obiectiv.
„Ce este ieșit din toate clișeele a ceea ce se întâmplă acum în România este constructorul local și echipa sa, care au reușit, în doi ani și jumătate, să finalizeze un obiectiv de amploarea și complexitatea acestei săli polivalente”, a mai afirmat Marcel Ciolacu, potrivit Info Bistrița.
Recent, primarul PNL din Voiteg, județul Timiș, a taiat panglica pentru a inaugura o capelă mortuară, pe care a anunțat că o va pune la dispoziția tuturor bisericilor din zonă.
Mândru de isprava sa, primarul a publicat pozele pe Facebook, unde a anunțat că toți preoții din satele vecine au fost prezenți la inaugurare.
„În cadrul zilei de ieri, a avut loc inaugurarea capelei din comuna Voiteg. La acest eveniment au luat parte reprezentanți ai fiecărei biserici din comuna Voiteg și satul Folea. Aceasta va fi pusă la dispoziție tuturor bisericilor și organizatiilor religioase de pe raza comunei noastre. Multumesc tuturor preoților și participanților ai acestui eveniment”, a scris primarul Ioan Niculae Pop.