Culmea tupeului: consilieri locali, căraţi în portbagaj de la o şedinţă. „Ia-mă şi pe mine, că mă ud” VIDEO

67
captura video.

Şedinţa Consiliului Local Craiova s-a ţinut joi în incinta Stadionului Ion Oblemenco întrucât sediul Primăriei se află în renovare. Când şedinţa s-a încheiat şi au vrut să plece, consilierii au văzut că toate aleile din zona stadionului erau acoperite de apă. Plouase torenţial timp de aproape două ore.

Cei care au avut maşinile parcate chiar lângă ieşirea din stadion, au putut pleca fără probleme, dar cei care îsi lăsaseră autoturismele mai departe au cerut ajutorul colegilor. „Ia-mă şi pe mine, că mă ud!”, se auzea din toate părţile.

Pentru că în unele maşini nu mai era niciun loc disponibil, unii consilieri au urcat în portbgaj. De exemplu, consilierul USR PLUS, Cosmin Teodorescu, a urcat în portbagajul maşinii colegului de la PNL, Marian Vasile.  Acesta din urmă a avut grijă să facă mai multe manevre pentru ca Teodorescu să poată să sară direct din portbagaj în maşina personală. Fără să se ude.

Consilierul PNL, Adriana Ungureanu, s-a descălţat ca să ajungă la maşina parcată pe o alee inundată. „Adriana, să ne aduci şi nouă maşinile”, i-au strigat amuzaţi colegii. „E prea mare apa”, le-a răspuns Ungureanu în timp ce urca la volan.

VIDEO, AICI!

LĂSAȚI UN MESAJ