Cu un picior în B, ACS-ul își joacă ultimele șanse contra Craiovei

1158

ACS Poli își joacă ultimele șanse de a evita retrogradarea în confruntarea de luni cu CSU Craiova. Oltenii au determinat schimbarea staff-ului tehnic pe Dan Păltinișanu la precedenta întâlnire și cu încă o victorie ar putea consfinți soarta violeților.

Cu cinci runde rămase de disputat în actualul sezon totul este încă posibil. Inclusiv salvarea de la retrogradarea directă ori măcar clasarea pe locul de baraj. În realitate însă ACS Poli are imaginea unui boxer fără puteri și cu moralul la pământ. Speranța le mai rămâne elevilor lui Petre Grigoraș însă și aceasta s-ar putea stinge în cazul unui eșec contra Craiovei.

”Suntem toți conștienți că trebuie să câștigăm, altfel șansele dispar aproape în totalitate. La omul sărac nici boii nu trag, mă refer la accidentări, au apărut și altele. Lista e lungă, sunt vreo opt, ce ne rămâne e să luptăm și să încercăm să câștigăm luni, să ne crească șansele să ajungem la baraj.

Nu e o stare de spirit foarte bună la echipă. Sunt atâtea probleme. Mulți dintre ei se gândesc să-și încheie contractul.,teama e că nu vor primi banii. Nu mi-e ușor să intru în cabină, că unul își pierde casa că are nu știu ce rate și altul are altă problemă. Li s-au făcut promisiuni și niște hârtii că vor primi o primă de salvare. Li s-a promis ceva, una e promisiunea, una e să ai niște chestii stipulate în contract”, a anunțat antrenorul Petre Grigoraș.

Craiova vine pe Dan Păltinișanu din postura de lider al play-out-ului și a unei echipe aflată în formă. Oltenii au provocat a doua schimbare de antrenor la Poli în acest sezon după înfrângerea din turul play-out-ului. Atunci Florin Marin a fost demis și a urmat episodul în care Poli a fost refuzată pe rând de aproape toți antrenori liberi de contract din țară…

Meciul dintre ACS Poli și CSU Craiova se dispută luni, de la ora 20.30.

LĂSAȚI UN MESAJ