Cu trenul, ilegal, spre Occident

67

Tot mai mulți migranți folosesc trenul pentru a trece granița. Ultima captură a polițiștilor de frontieră este un marocan care s-a ascuns pe platforma unui vagon pentru a intra ilegal în Ungaria. Migrantul a fost descoperit la Curtici și nu a mai părăsit țara.

”În data de 08.11.2019, în jurul orei 02.30, la Punctul de Trecere al Frontierei Curtici, judeţul Arad, pe sensul de ieşire din ţară, în urma controlului exterior efectuat de către poliţiştii de frontieră asupra unui tren de marfă, cu destinaţia Germania, care transporta containere, a fost descoperită ascunsă o persoană de sex masculin, pe platforma unui vagon. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii de frontieră au stabilit că bărbatul este cetăţean din Maroc, în vârstă de 33 de ani, solicitant de azil în ţara noastră”, au transmis polițiștii de frontieră.

Poliţiştii de frontieră fac cercetări pentru tentativă de trecere ilegală a frontierei de stat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

LĂSAȚI UN MESAJ