15.7 C
Timișoara
sâmbătă 2 decembrie 2023

Cu o investiție de ordinul câtorva milioane de euro, Mondo Style inaugurează o nouă hală de producție la Sânandrei

Mondo Style este o companie cu o experiență de 28 de ani pe piața producției de geamuri termopan, cu o reputație consolidată în timp. Iată că, acum, societatea face un pas important în dezvoltarea sa prin relocarea unității de producție din Timişoara, la Sânandrei.

Compania, care şi-a construit o imagine impecabilă în domeniul furnizării de geamuri termopan de înaltă calitate, funcţionează acum, într-un spaţiu generos, de 10.000 de metri pătraţi.

Această mutare strategică va consolida poziția Mondo Style pe piața locală și internațională, permițând companiei să le livreze clienţilor, produse de calitate superioară.

Noua hală de producție se află în Parcul Industrial Artemis din Sânandrei, o zonă în dezvoltare rapidă care oferă facilități de ultimă generație pentru producție și logistică.

Investiția în această nouă locație s-a ridicat la 10 milioane de euro, iar acest lucru va contribui semnificativ la creșterea capacității de producție a companiei.

Pe lângă investiţia făcută de Artmeis, în noua hală de producţie, Mondo Style a alocat 3 milioane de euro pentru achiziționarea de echipamente de ultimă generație și modernizarea proceselor de producție.

„Sunt trei milioane de euro, bani pe care noi i-am investit, anul trecut, în diverse utilaje, care ne permit obţinerea unor produse de calitate şi a unei producţii mai mari. Anul trecut, am făcut aproximativ 20.000 de ferestre, uşi, geamuri culisante, uşi de balcon şi elemente mai special. Cel puţin 20.000 de ferestre vrem să face şi anul acesta, iar planul nostru, în noua locaţie, este de 25.000 – 30.000 de ferestre anual, în perioada următoare”, explică Emanuel Popa, directorul Mondo Style.

Această retehnologizare este un pas crucial în asigurarea calității superioare a produselor Mondo Style și în sporirea eficienței operațiunilor de producție.

Pentru această nouă etapă, Mondo Style se bazează pe cei 120 de profesioniști dedicați, care au fost parte din echipa companiei şi în vechea locaţie.

Sunt oameni cu o vastă experiență în domeniul producției de geamuri termopan care contribuie la menținerea standardelor ridicate de calitate și la atingerea obiectivelor de producție.

„Unul dintre motivele pentru care angajaţii ne urmează este acela că suntem o firmă care respectă oamenii. Ideea de bază pe care vreau să o transmit este că noi nu producem ferestre. Efortu nostru, din fiecare zi, nu este să producem 100 de ferestre. Acesta este cel mai uşor lucru. Utilajele îşi fac treaba, am investit milioane de euro în ele, de-a lungul timpului, ca să lucreze precis, au cadenţa lor, dacă se strică, schimbi o piesă la ele, totul este uşor cu utilajele. Cea mai grea parte are legătură cu oamenii, pentru că noi încercăm să construim caractere, caractere integre. Pentru că dacă noi vom reuşi, ca oameni să ne transformăm în interior, să fim colegi buni, să fim minuţioşi şi să facem lucrurile cum trebuie, asta se va reflecta în ceea ce noi facem, în produse de calitate”, a mai spus Emanuel Popa.

Prin această nouă etapă pe care o bifează Mondo Style rămâne un jucător de încredere în industria de producție de geamuri termopan, cu atenția sa neîntreruptă la detalii și angajamentul față de calitate.

 

 

Alte subiecte :

Citește și :