Cu Novak și Llorente contra Chiajnei

409

Ultimele două achiziții ale lui ACS Poli vor debuta în alb-violet cu prima ocazie, meciul din Cupa Ligii contra Concordiei Chiajna de miercuri. Llorente și Novak sunt anunțați ca titulari alături de alte nume deloc folosite în acest debut de sezon.

Prim-divizionara și-a prezentat noile achiziții ale toamnei cu o zi înaintea sfertului de finală din Cupa Ligii. Spaniolul Fernando Llorente și croatul Leopold Novak au primit tricourile de joc de la președintele Sorin Drăgoi. Mijlocașul revenit la echipă și-a ales numărul 4, fundașul croat va juca cu numărul 22 pe tricou.

”Mă bucur că am revenit la Poli. Este o echipă bună care m-a dorit cu adevărat. De Belenenses m-am despărțit pentru că nu am fost pe aceeași lungime, iar dintre toate ofertele avute am ales-o pe cea de aici pentru că îi cunosc aproape pe toți colegii și orașul”, a declarat închizătorul spaniol.

Al doilea nume transferat de Poli în această perioadă, croatul Novak a recunoscut că a revenit în România pentru nivelul ridicat al competiției. ”Campionatul românesc este un pas în față în cariera mea, nivelul este mai bun decât prima ligă din Bosnia unde am evoluat eu. Poli este o echipă ce se poate de la egal la egal cu orice adversar”, a subliniat fundașul dreapta ce a mai evoluat în Liga I pentru FC Brașov.

Ionuț Popa îi va folosi pe ambii în meciul de miercuri chiar dacă unul dintre ei nu este pregătit la 100%. Tot printre titulari îl vom regăsi mâine și pe Străuț, care este refăcut în totalitate. În schimb vor absenta accidentații Cânu, Vraciu și Sorescu.

”Novak este la zi cu pregătirea și a venit ca titular pentru postul său. Llorente mi-a spus că în ultimele două săptămâni s-a pregătit singur, deci estimez că este la 70% din capacitate. Dar e un băiat foarte serios și sunt convins că va reveni rapid la capacitate”, a spus antrenorul alb-violeților.

Nemulțumiți de program

Pe de altă parte Popa și-a exprimat nemulțumirea pentru programarea echipei sale în acestă săptămână. Poli joacă miercuri în Cupa Ligii și sâmbătă va evolua în Liga I. ”Nu înțeleg cum ne-au programat așa. Cei de la Ligă ne fac iarăși un program fără logică. De fapt continuă să ne programeze așa cum am făcut-o în primele etape. Să jucăm miercuri-sâmbătă nu ne va fi ușor”, a tăiat Popa.

Meciul din sferturile de finală ale Cupei Ligii dintre ACS Poli și Concordia Chiajna se joacă miercuri, ora 18, pe arena Dan Păltinișanu.

 

LĂSAȚI UN MESAJ