Cu mașina, direct în Marea Neagră. Ce amendă riscă șoferul teribilist VIDEO

298

O maşină de teren a fost filmată pe o plajă din zona Mamaia Nord, în timp ce încearcă să scoată un alt autoturism din mare. Eforturile au fost zadarnice, iar Poliţia a deschis o anchetă, şoferul urmând să fie amendat.

Incidentul s-a petrecut în weekend pe o plajă din zona Mamaia Nord, unde un turist a filmat eforturile mai multor persoane de a scoate un autoturism de teren din valurile mării.

În imaginile filmate la răsărit de soare se vad mai multe persoane care, cu ajutorul unui autoturism de teren încearcă să scoată din mare un alt vehicul. Acţiunea a fost un eşec, coarda cu care era tractat vehiculul rupându-se sub tensiune.

Nemulţumiţi din cauza faptului că nu au reuşit să scoată maşina de teren din mare, şoferul care dusese autoturismul în apă a început să se certe cu cel care filma incidentul.

Conflictul a fost aplanat de un echipaj de poliţie ajuns la faţa locului. Pentru că a condus maşina până în apele mării, pe plajă, şoferul riscă o amendă cuprinsă între 10.000 şi 20.000 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.