Cu Grindeanu în defensivă, Bîrsășteanu așteaptă clarificări în PSD Timiș în legătură cu Stoia et company!

89

Propus, în fapt, aruncat în lupta pentru Primăria Timișoarei de către liderul județean Sorin Grindeanu, președintele interimar al Organizației Municipale a PSD, Florin Bîrsășteanu, așteaptă clarificarea în interiorul filialei a cazului Stoia.

Care, după zarva creată săptămana trecută, cu prilejul votării bugetului Timișoarei, atunci când Stoia a votat alături de liberali, ar trebui pus la colț definitiv în partid.

Cel puțin așa au promis că vor proceda atunci atât Grindeanu cât și restul colegilor săi din conducerea PSD Timiș.

Într-o precizare oferită postului Digi 24 Timisoara, Bîrsășteanu a spus cu subiect și predicat că Stoia nu mai poate rămâne viceprimar al Timișoarei după „trădarea” comisă la votul din Consiliul Local.

El a adăugat că așteaptă clarificarea acestei stări de lucruri la proxima ședință a conducerii PSD Timiș.

„Stoia nu a lăsat baltă numai partidul care l-a pus viceprimar, dar și pe timișorenii care l-au votat acum patru ani pe listele PSD Timiș. El nu era în drept să voteze nici cu frații și nici cu verii săi, că nu aceștia, de capul lor, l-au făcut consilier local în 2012”, a subliniat președintele PSD Timișoara, aluzia la relația de „subordonare” a lui Stoia față de celebrii frați Cristescu, fiind evidentă.

De văzut, prin urmare, dacă Grindeanu va lua până la urmă „taurul de coarne” și va accepta clarificările imperative, solicitate de posibilul candidat la Primăria Timișoarei din partea social-democraților din Timiș.

LĂSAȚI UN MESAJ