Cu gândul la revanșă! ACS Poli așteaptă duelul cu FCSB din Cupă

155

Revanșa este cuvântul de ordine în tabăra Timișoarei înaintea partidei cu FCSB din optimile Cupei României. ”Să ștergem amintirea umilinței acelui 0-7”, sună dorința violeților pentru jocul de joi seara, de pe arena Dan Păltinișanu.

Coșmarul acestei toamne pentru ACS Poli a fost fără îndoială înfrângerea rușinoasă de pe Arena Națională, 0-7 cu FCSB. La o lună distanță, trupa condusă de Ionuț Popa se va afla din nou față în față cu vicecampioana, de data aceasta în Cupa României. Firește că gândurile bănățenilor zboară către o revanșă în fața bucureștenilor, o revanșă ce ar cântări mai greu pentru că ar însemna eliminarea din Cupă.

”Aș vrea să văd o echipă care încearcă să își ia revanșa la umilința din campionat. Aștept dăruire maxim și determinare la cel mai înalt nivel. Întâlnim o echipă care în vară a cumpărat tot ce e mai bun în campionat, ar fi trebuit să defileze”, a declarat antrenorul Ionuț Popa.

FCSB nu traversează cel mai bun moment, a pierdut ultimele trei jocuri oficiale și presiunea este mare pe vestiarul bucureștenilor. De partea cealaltă, ACS Poli vine după trei remize consecutive.

Partida dintre ACS Poli și FCSB încheie optimile de finală ale Cupei României, e programat joi seara, de la ora 21,30. Clubul organizator anunță că abonamentele de la meciurile de campionat nu sunt valabile la acest joc. Biletele puse în vânzare pentru acest joc: tribuna II – 20 de lei, tribuna I – 25 de lei, tribuna 0 – 40 de lei, lojă – 150 lei, peluza Nord – 20 lei.

LĂSAȚI UN MESAJ