Cu doar câteva clickuri ajungi în Grecia Antică

188

Se deschid porțile Greciei Antice, iar mai mulți copii au șansa să învețe istorie într-un mod distractiv și interactiv. Înscrieți-vă cât mai repede și urmați pașii de mai jos pentru a avea acces gratuit în expoziție.

Tot ce trebuie să faceți pentru a participa la acest eveniment este să apreciați pagina oficială Misterele Greciei Antice și să distribuiți acest eveniment: https://www.facebook.com/events/1101962856547533/ Apoi, apăsați butonul „Merg” și sunteți gata să vizitați Grecia Antică.

Expoziția interactivă „Misterele Greciei Antice” se desfășoară la Iulius Mall Timișoara (lângă locul de joacă pentru copii) și poate fi vizitată până pe 2 decembrie 2016, zilnic, între orele 10:00 – 20:00.

„Misterele Greciei Antice” este cea de-a doua expoziție din seria History Hackers – un concept original Emagic, ce își propune să aducă în atenția celor mici istoria pe înțelesul lor, fascinantă și mereu surprinzătoare.

Dedicată copiilor cu vârste cuprinse între 6 și 14 ani, expoziția va include prezentări și explicații ale momentelor, personajelor și obiceiurilor esențiale ale epocii, îmbinând faptele istorice cu elemente de butaforie, dar și ateliere interactive cu scop educațional. Astfel, cei mici vor învăța într-un mod ludic despre Calul Troian, Acropolele, Labirintul Minoic, cariatide, atlanți sau teatre grecești și vor putea participa la ateliere de scriere sau experimente științifice, toate având scopul de a explica istoria pe înțelesul copiilor.

Mai multe detalii găsiți aici: https://www.facebook.com/greciaanticaTM/

 

 

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ