Cu colinda la Căminul de Bătrâni „Nur” din Dumbrăviţa-video

1221

Bătrânii şi vârstnicii aflaţi în cadrul Centrului de îngrijire vârstnici din Dumbrăviţa au avut în aceste zile o bucurie oferită de copiii de la Centrul de Zi din localitate. Micuţii le-au oferi ca şi cadou de Crăciun, celor mai în vârstă, un program de colinde, aceştia însoţiţi de pedagogi, asistenţi sociali , dar şi de directoarea centrului Alina Lozici, au fost primiţi cu mare bucurie atât de bunici şi bunicuţe care unii au mai şi lăcrimat, cât şi de proprietarul căminului, medicul Tarik Al-Samnah.

“ Luna Decembrie, este o lună plină de evenimente foarte frumoase, pentru că este şi luna cadourilor, ne-am gândit să venim astăzi să-i bucurăm pe bătrâneii care locuiesc în casa lor. O parte dintre salariaţii căminului i-am cunoscut la târgul din 9 decembrie, de la Centrul de Zi, i-am pus pe micuţi să scrie scrisori ce au fost preluate de medicul Tarik Al-Samnah, care este şi propietarul centrului, care va împărţii codouri micuţilor astăzi la Centrul de Zi, la serbarea noastră, alături de cei care se vor putea deplasa la centru ,” a spus Alina Lozici, directoarea centrului.

Copii care i-au colindat pe vârstnicii căminului, nu au făcut altceva decât să le aducă acestora o mare bucurie în suflet, acum în preajma naşterii Mântuitorului nostru Iisus Hristos, copiii din Dumbrăviţa pe lângă colinzi oferind şi un mic dar fiecăruia dintre bătrânei.

sursa: dumbravitatv.ro

Mihaela Păunescu

1 COMENTARIU

  1. Rușine din cauza neglijenței la azil din mosnita noua a murit un om în chinuri cât de fals puteți fi domu tarik? Sper sa se facă dreptate cât de curând sa plătiți toți cei vinovați de moartea unui om nevinovat

LĂSAȚI UN MESAJ