Cu căruța prin viitoarea Capitală Culturală Europeană!

100

Timişoara anului 2018 conţine şi… căruţe. Cei care cară, de obicei, fier vechi, nu se sinchisesc să închrieze maşini de transport marfă şi apelează în continuare la căruţe. Ei folosesc frecvent anumite artere unde cred că nu sunt luaţi în vizor de poliţişti.

Într-o singură zi, 3 căruţaşi au fost surprinşi de agenţii Poliţiei Locale pe strada Grigore Alexandrescu. Nu au scăpat fără amendă!

„În cursul zilei de ieri (n.r. marţi), trei căruțași cu domiciliul în localitatea Dragu, județul Sălaj, au fost depistați circulând pe str. Grigore Alexandrescu cu căruțele, fără a deține aprobare din partea Comisiei de Circulație din cadrul Primăriei, așa cum prevede legislația. Cei în cauză au fost sancționați cu câte 300 de lei, conform HCL 251/2002”, transmit poliţiştii.

De la începutul anului au fost amendaţi 49 de căruţaşi în Timişoara. Poliția Locală atrage, încă o dată, atenția că este interzisă circulația autovehiculelor cu tracțiune animală în oraș fără aviz și va continua să acționeze pe această linie, deoarece posesorii de vehicule cu tracțiune animală nu ţin cont de pericolul la care se expun şi nici de pericolul la care îi expun pe ceilalţi participanţi la trafic, continuând să încalce prevederile legale.

LĂSAȚI UN MESAJ