Cu alt moral pentru duelul cu Mutu

100

Fotbaliștii prim-divizionarei ACS Poli vor să profite de momentul favorabil prilejuit de prima victorie a ultimelor 6 ani și își doresc un nou succes, vineri, în fața echipei conduse de Adi Mutu. ”Avem un moral bun și ne gândim la victorie”, spune antrenorul Adrian Neaga.

Timișorenii au spart gheața în Liga I după 16 etape fără victorie și și-au propus să lege o serie de rezultate pozitive având la baza această descătușare psihică. Vineri, de la ra 18, o altă reprezentantă a Ilfovului vine pe Dan Păltinișanu. FC Voluntari, echipa condusă de Adrian Mutu, se anunță a fi un adversar dificil pentru trupa bănățenilor.

”Suntem în fața unui meci la fel de dificil ca și celelalte. Dar sperăm într-o nouă victorie, având un moral bun după ce am învins Concordia Chiajna. Suntem conștienți și de importanța acestui meci. Fiecare meci din play-out are o importanță aparte. Sper să-i duc pe băieți la o formă fizică bună și la această partidă. Încă o dată îi felicit pentru jocul cu Chiajna.

Dar acest meci trebuie uitat și trebuie tratată cu maximă seriozitate partida cu FC Voluntari. Atmosfera e relaxată, băieții s-au antrenat bine și vorbim deja despre un posibil nou succes. Voluntari este o echipă bună, dar, ca și noi, are plusuri și minusuri. I-am analizat bine și sper ca la acest meci să le găsim minusurile și să ne impunem”, a anunțat Adrian Neaga.

Ajunsă pe loc de baraj, formația timișoreană și-a propus să nu mai facă nici măcar un pas în spate până la finalul stagiunii iar la final să își conserve locul în Liga I. ”Lupta pentru salvare se va disputa până-n ultima etapă. Dacă va fi să jucăm barajul, nu va fi nicio problemă. Dar eu sper ca băieții să-și dea seama că dacă au o atitudine bună, au calitatea de a rămâne în Liga 1 fără să mai disputăm meciul de baraj”, a completat antrenorul lui Poli.

LĂSAȚI UN MESAJ