Cu alcool și droguri la volan! Un șofer a consumat cannabis, amfetamină și metanfetamină

43

Mai mulți șoferi din Timiș au fost prinși conducând deși consumaseră înainte alcool sau droguri. Unul dintre ele a fost testat cu aparatul drugtest și polițiștii au avut surpriza să afle că luase trei tipuri de substanțe interzise, unele de mare risc.Șoferul, de 26 de ani, a fost oprit în localitatea Șustra. A fost surprins de radar circulând cu o viteză de 94 k,/h, iar în urma testării cu aparatul Drugtest a rezultat pozitiv la cannabis , amfetamină și metamfetamină.

Un alt bărbat, de 32 de ani, a fugit de polițiști îm Făget.
„Acesta fost urmărit pe autostrada A1 către Timișoara fiind oprit la ieșirea A1-Buziaș de către politistii orașului Recas, iar în urma verificărilor efectuate s-a constatat faptul că bărbatul avea dreptul de a conduce suspendat. În cauză a fost întocmit dosar penal pentru conducerea unu autovehicul având dreptul de a conduce suspendat”, a transmis IPJ Timiș.

Un tânăr de 19 ani a fost și el prins la volan sub efectul substanțelor psihotrope. Acesta mergea pe bulevardul Simion Bărnuțou din Timișoara și consumase marijuana.

Și o femeie s-a ales cu permisul suspendat pentru 3 luni și amendă după ce a fost prinsă localitatea Șustra circulând cu viteza de 131 km/h, depășind cu 81 km/h limita legală de viteză. Aceasta a fost sancționată contravențional cu amendă în valoare 1.350 de lei.

LĂSAȚI UN MESAJ