Cu acte false spre Occident. Unde a fost prinsă o cameruneză

66

Migranții încearcă tot mai des să intre în Ungaria, din România, cu ajutorul actelor false. Polițiștii din Curtici au descoperit documentele altei persoane asupra unei femei din Camerun care dorea să treacă granița.

”În data de 26.05.2019, în jurul orei 08.30, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru a ieși din țară, o persoană, de sex feminin, care călătorea ca pasager într-un tren internaţional, pe relaţia Timişoara-Budapesta.

La controlul de frontieră, persoana s-a legitimat cu un paşaport turistic emis de autoritățile din Camerun, în care era aplicată o viza Schengen. Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că între persoana prezentă în tren şi fotografia din documentul prezentat la control există diferenţe de fizionomie, motiv pentru care persoana în cauză a fost dusă la sediul instituției pentru cercetări”, au transmis polițiștii.

Femeia de 25 de ani a declarat că a găsit pașaportul în Timişoara și a decis să recurgă la această metodă pentru că dorea să ajungă la soțul, respectiv la rudele ei, care locuiau în Germania.

 

LĂSAȚI UN MESAJ