Probleme de lot la ACS Poli în meciul contra Mediașului

320

Lotul incomplet este în continuare principala problemă pentru ACS Poli în actuala stagiune. Asta înseamnă că același nucleu de jucători va duce și lupta contra Mediașului de joi, în ultima rundă a turului din play-out.

Timișoara deschide etapa finală din mini-turul play-outului cu o partidă foarte grea. Pe Dan Păltinișanu sosește joi Gaz Metan Mediaș, una dintre echipele fără emoții din grupa locurilor 7-14. Un duel pe care violeți conduși de Ionuț Popa îl abordează ca de obicei cu numeroase găuri în lot. Accidentările lui Doman, Șeroni, Fucek și Poparadu îi oferă puține soluții antrenorului bănățenilor. Acestora li se adaugă și posibila absență a lui Pedro Henrique, brazilianul urmând a primi o sancțiune din partea clubului după comportamentul de la Târgu Mureș.

”Nu avem vești bune vizavi de jucătorii cu probleme medicale; nu știu când vor fi apți să vină la antrenamente. Mă îngrijorează starea lor. Pedro este un jucător de calitate dar nu arată asta în teren, nu dă randamentul pe care îl vreau eu. Va suporta consecințele, prostia și domnia se plătesc”, a punctat Popa.

Vizavi de partida cu Mediașul lui Eric, Poli e obligată să își propună obținerea victoriei pentru a rămâne deasupra liniei retrogradării. Echipa timișoreană are 18 puncte, cu două mai multe decât locul ce duce la baraj. ”Deși întâlnim un adversar foarte bun, una dintre cele mai bune echipe din play-out, ne gândim la victorie. Ne deranjează că am pierdut două puncte la Târgu Mureș, am ratat foarte mult”, a completat tehnicianul ACS-ului.

Partida dintre ACS Poli și Gaz Metan Mediaș se joacă joi, de la ora 17,30, în devans cu două zile din cauza meciului european de rugby dintre SCM Saracens și Krasny Yar Krasnoyarsk de sâmbătă.

 

LĂSAȚI UN MESAJ