Cristian, un tânăr român de 26 de ani, a dispărut misterios în Italia

238

Un român în vârstă de 26 de ani este dat dispărut în Italia, după ce timp de o săptămână familia nu a mai putut lua legătura cu el.

Numele său este Cristian Ștefan Spînu, iar până de curând a lucrat ca ajutor de bucătar într-un restaurant din Veneția. De joi, 15 noiembrie, nu se mai știe nimic de el, iar telefonul acestuia este închis, potrivit presei din Italia.

Familia lui Cristian locuiește în România, tânărul român fiind stabilit în provincia Veneția din nordul Italiei. După ce a lucrat ca ajutor de bucătar ma multe luni, în prezent nu se știe exact dacă avea vreo ocupație.

Românul a fost văzut pentru ultima dată în dimineața zilei de joi, 15 noiembrie, într-un bar din Cannaregio.

Semnalmente: Cristian are 26 de ani, 1.80 m, păr castaniu și un piercing în sprânceana dreaptă. La momentul dispariției era îmbrăcat cu o geacă de piele neagră, blugi închiși la culoare și pantofi negri.

Un apel a fost lansat și prin intermediul programului de televiziune „Chi l’ha Visto” al canalului RAI 3, iar în aceste zile, în centrul istoric al Veneției au apărut zeci de pliante cu fotografia sa.

Dacă este cineva care l-a văzut pe Cristian în ultimele zile sau are informații despre unde ar putea fi, este rugat să apeleze numărul de urgență 112 sau să se adreseze la cea mai apropiată unitate de poliție.

sursa – stiridiaspora.ro

LĂSAȚI UN MESAJ