Cristi Brâncovan, ”justițiarul” din Timișoara, atrage atenția asupra favoritismelor din sistemul Timpark (video)

3734

Cunoscut timișorenilor îndeosebi prin ”cruciada” pe care o duce împotriva hoților de buzunare, Cristi Brâncovan atrage atenția și asupra unui alt fenomen – favoritismele practicate în sistemul Timpark.

Astfel, mașinile ”premianților” sau ale unor instituții aflate în relație cu Primăria Timișoara își lasă mașinile cu orele în parcările Timpark, fără a plăti vreun leu, în timp ce restul șoferilor trebuie să plătească 0,75 euro plus TVA/oră, nefiind posibilă decât plata prin sms.

”Îl convingem pe primar să oprească astfel de practici ale subordonaților sau o să se schimbe doar semnele în baza cărora smecherii sunt recunoscuți și protejați?”, scrie Cristi Brâncovan pe pagina sa de Facebook, unde a postat și un filmuleț edificator.

2 COMENTARII

  1. Niste mizerabili….cu o săptămână în urmă am luat amendă în această parcare, avind expus semnul distinctiv pentru parcarea persoane cu handicap.

    • Acel semn,va da dreptul sa stationati,pe locuri special amenajate,nu unde vreti si,aveti chef, In acea parcare,toata lumea plateste.E usor sa faci pe cineva miserabil,cand nici tu,nu esti curat.

LĂSAȚI UN MESAJ