Criminalul din Caracal, reținut pentru 24 de ore

461

Suspectul crimelor din Caracal a fost retinut pentru 24 de ore. Informația a fost transmisă, sâmbătă, de DIICOT, structura care a preluat cazul, noaptea trecută.

„Prin ordonanța din data de 27.07.2019 a DIICOT- S.T.Craiova s-a dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a inculpatului Dincă Gheorghe, sub aspectul săvârșirii în concurs, a infracțiunilor de trafic de minori și viol, fapte prev. de art. 211 alin. 1 și 2 lit. a Cod penal rap. la art.210 alin.1 lit. a C.p. și art. 218 alin. 1 și 3 lit. c Cod penal, ambele cu aplicarea art. 38 alin. 1, 2 Cod penal (persoană vătămată M.A.M.).

Inculpatul urmează sa fie prezentat Tribunalului Dolj cu propunere de arestare preventivă pentru o perioada de 30 de zile.

Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul BCCO Craiova cu sprijinul Direcției de Investigații Criminale, Institutului Național de Criminalistică, IPJ Olt și IPJ Dolj”, a transmis DIICOT prin intemeduul unui comunicat de presă.

În comunicat, procurorii nu fac referire la niciun detaliu privind uciderea Alexandrei sau a altor posibile 4 victime.

LĂSAȚI UN MESAJ