Crimă în vestul țării: un bărbat şi-a ucis în bătaie vecinul

616

Un orădean în vârstă de 49 ani a fost arestat preventiv, miercuri, după ce, în noaptea de luni spre marţi, şi-a ucis în bătaie vecinul de bloc, în timpul unui conflict spontan.

Cei doi au băut împreună în apartamentul victimei, un bărbat în vârstă de 43 ani, pe strada Italiană din Oradea, iar la un moment dat s-au luat la ceartă. Conflictul a degenerat, agresorul lovind victima cu sălbăticie, până când aceasta a decedat.

În final, criminalul s-a întors acasă, oribila faptă fiind descoperită marţi, când autorul, Horvath Alexandru, a şi fost reţinut pentru 24 ore de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor sub acuzaţia de omor.

Miercuri, orădeanul a fost prezentat Tribunalului Bihor, unde judecătorul de drepturi şi libertăţi a emis pe numele lui un mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile.

„Agresorul i-a aplicat victimei mai multe lovituri cu pumnii în zona feţei şi a pieptului. După ce aceasta a căzut, s-a urcat cu genunchii pe piept provocându-i multiple leziuni, care i-au cauzat decesul în cursul aceleiaşi zile”, a declarat, miercuri seară, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor, prim-procurorul adjunct Maria Cotrău.

Cauza exactă a decesului urmează să fie stabilit de medicul legist, în urma necropsiei.

Sursă: ebihoreanul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ