17.9 C
Timișoara
duminică 24 septembrie 2023

Crimă anunțată pe Facebook: cum a primit mama Karinei, fata ucisă în Timișoara, teribila veste

EvenimentCrimă anunțată pe Facebook: cum a primit mama Karinei, fata ucisă în...

Cosmin Titiş a anunţat-o pe Facebook pe mama Karinei că i-a ucis fiica, imediat după crima de la Timişoara. El o ameninţase în mai multe rânduri pe fată că îi va omorâ mama, dacă nu se întoarce la el.

Detalii teribile ies la iveală după crima care a şocat toată ţara, comisă vineri seara în parcul din spatele Catedralei din Timişoara. Karina, o tânără de 21 de ani a fost înjunghiată de mai multe ori de fostul ei iubit. Acesta a lăsat-o într-o baltă de sânge, apoi a fugit, fiind capturat după trei ore.

În aceste trei ore, criminalul şi-a sunat mama, apoi fratele şi sora, şi le-a spus ce a făcut. A transmis de asemenea mesaje tuturor cunoscuţilor, pe Facebook. Inclusiv mamei Karinei i-a transmis că i-a ucis fiica.

Un prieten al acesteia a fost contactat de mai multe ori pe Facebook de Cosmin Titiş, vineri seara, la câteva minute după crimă. Mama Karinei era în Italia, unde munceşte, şi Titiş era blocat pe contul acesteia de Facebook. Aşa că a ales să îi transmită prin cunoscuţi comuni teribila veste.

Bărbatul care era apropiat de mama Karinei a fost sunat mai întâi la ora 19:19, apoi după un minut. Cum nu i s-a răspuns, la ora 19:40 a scris mesajul: „Bă zi i lu masa lu karina,,, ca am omorato pe karina in timisoara”.

Mama fetei a fost anunţată în aceeaşi noapte de oribila crimă şi a venit sâmbătă în România. Luni familia va putea să ridice de la IML corpul fetei ucisă pentru că n-a mai vrut să trăiască alături de fostul iubit, care o terorizase în timpul relaţiei.

La aproape 10 luni de la despărţire, Cosmin Titiş a aflat că fata a venit din Anglia în Timişoara, la o prietenă, a plecat de la Lupeni după ea şi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit.
Sursa: observator.tv

Citește și :