Creşte numărul de paturi ATI la Spitalul de Boli Infecţioase „Victor Babeş”

749

Spitalul de Boli Infecțioase „Victor Babeș” din Timișoara, acolo unde sunt tratați pacienții infectați cu coronavirus, are doar 9 paturi de Anestezie Terapie Intensivă. Potrivit primarului Nicolae Robu în perioada următoare se va ajunge la 13 astfel de paturi.

“Sunt 9 în momentul de față și urmează să ne mai vină încă 4, să ajungem la 13, dar avem un proiect mult mai mare ca anvergură pe acest subiect pe care l-am lansat în discuțiile avute cu conducerea spitalului și cu domnul Săndesc (Dorel Sănesc, președintele Asociației de Anestezie și Terapie Intensivă din România – n.r.) și vă vom da detaliile la momentul potrivit. E vorba de bani mulți dar nimic nu e mai important decât sănătatea și pentru mine asta nu e o vorbă, ci susțin cu fapte că eu chiar consider că așa e, nimic nu e mai important decât sănătatea”, spune Nicolae Robu.

Până la realizarea proiectului, medicii de la Spitalul de Boli Infecțioase au nevoie de materiale urgente.Medicii pot fi ajutați printr-un sms cu textul DONATIE la numărul 8841 sau direct prin transfer, în contul Asociației Dr. Victor Babeș.

LĂSAȚI UN MESAJ