Creatorul de modă Răzvan Ciobanu a murit în a doua zi de Paști

2864

Doliu în industria modei. Un îndrăgit creator de modă a fost implicat în această dimineață într-un accident rutier.

Răzvan Ciobanu a murit în această dimineață, în timpul unui accident rutier. Acesta avea 43 de ani. Impactul mortal s-a produs la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B.

Din cauza vitezei, a ieşit de pe carosabil, lovind mai mulţi copaci.

„Accident rutier grav, la ieșire din localitatea Săcele spre Năvodari, DN 22 B, autoaccidentare, pe fondul neadaptarii vitezei, un bărbat de 43 de ani, a condus un autoturism, a părăsit partea carosabilă și a acroșat copaci dintr-un stufăriș. Conducătorul auto a fost găsit decedat”, a transmis un oficial IPJ.

Răzvan Ciobanu se afla singur în mașină când s-a produs accidentul. Echipajul medical l-a găsit pe acesta deja decedat atunci când au ajuns la locul accidentului.

UPDATE

Purtătorul de cuvânt al IPJ Constanţa, Andreea Munteanu, a declarat că trupul neînsufleţit al designerului Răzvan Ciobanu fost găsit la ora de 7.15, la câteva ore după producerea accidentului.

Se pare că Ciobanu era decedat de trei ore.

Potrivit IPJ Constanţa, bolidul lui Răzvan Ciobanu a rulat 1 kilometru pe drumul de pământ până s-a izbit de copaci. Nu sunt urme de frânare pe câmp, o ipoteză fiind că Răzvan Ciobanu ar fi adormit la volan.

Creatorul de modă avea 43 de ani.

sursa – capital.ro

LĂSAȚI UN MESAJ