Crăciunul, „livrat” pe două roți copiilor defavorizați

115

Ce se întâmplă când comunitatea se adună pentru a face bine? Spiritul Crăciunului ajunge acolo unde se pătrunde greu, dar e cea mai mare nevoie de el.

Anul acesta, 50 de copii, rezidenți în cinci centre sociale din Timișoara, Săcălaz și Covaci, vor primi daruri în preajma sărbătorilor de iarnă, într-o acțiune a Moto AIKON, Tazz și Comunitatea Motocicliștilor Timiș, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș.
Vă invităm să fiți alături de noi în 4 decembrie 2022, ora 11.00, când 50 de „moși” vor porni, pe motociclete, cu daruri pentru copii, din parcarea supraterană a Shopping City Timișoara. Produse alimentare, obiecte vestimentare, jucării și rechizite vor fi ambalate în cuburi Tazz.

Evenimentul caritabil este la a doua ediție. Anul trecut, aproximativ 60 de copii din centre de plasament din Timișoara au primit cadouri de sărbători de la echipa formată din Moto AIKON, Tazz și Comunitatea Motocicliștilor Timiș, cu sprijinul Direcției Generale de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Timiș.
„Pentru al doilea an, vrem să le demonstrăm acestor copii nu numai că Moș Crăciun exstă, ci că ajunge la absolut toți copiii. Le suntem recunoscători celor care au crezut în acțiunea noastră și ne-au sprijinit pentru a ajunge la cei 50 de beneficiari. Locurile nu sunt limitate, astfel că, îi încurajăm pe cei care au motocicletă și dorința de a se implica să vină cu noi pe traseu”, a declarat echipa Moto AIKON, organizatorii evenimentului.
Moto AIKON este un grup de pasionați de motocicletă, cu 500 de membri în Timișoara. Puteți afla mai multe despre membri și evenimente ale clubului, aici: www.aikon.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ