Cozi kilometrice la vămile din vestul țării. Românii se întorc la muncă în străinătate

216

Timpii de aşteptare la vama Nădlac II, din judeţul Arad, au depăşit, sâmbătă dimineaţa, 180 de minute, pe sensul de ieşire din ţară, astfel că s-a format o coloană de maşini care se întinde pe mai mulţi kilometri, informează Mediafax.

Potrivit aplicaţiei de monitorizare a traficului la graniţele din România, dezvoltată de Poliţia de Frontieră, sâmbătă dimineaţa, la punctele de trecere a frontierei din vest, timpii de aşteptare au crescut pe sensul de ieşire din ţară pentru maşini.

Principalul motiv este acela că românii se întorc în număr mare la muncă în străinătate, după ce au petrecut sărbătorile de iarnă în ţară.

Astfel, la vama Nădlac II, din judeţul Arad, timpii de aşteptare au crescut, sâmbătă dimineaţa, la 180 de minute, fiind deschise nouă artere pe sensul de ieşire din ţară pentru autoturisme. În urma creşterii timpilor de aşteptare, s-a format o coloană de maşini care se întinde pe mai mulţi kilometri.

De asemenea, şi la vama Nădlac, tot din judeţul Arad, şoferii aşteaptă 90 de minute pentru a trece graniţa în Ungaria, fiind deschise trei artere.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ