Costel Busuioc, din nou în centrul atenţiei! Nu a iubitorilor de muzică, ci a magistraţilor. Riscă până la 5 ani de închisoare

2313

Vă mai amintiţi de Costel Busuioc? Românul care a plecat în Spania să lucreze în construcţii şi a devenit celebru după ce a câştigat, în 2008, „Hijos de Babel”, un concurs muzical, ce i-a adus renumele de „Pavarotti din Carpaţi”.

Cântăreţul, stabilit în Timişoara, a avut perioada lui de glorie, însă dacă la început s-a afirmat cu vocea, ulterior a arătat că ştie să folosească şi pumnul.

Iar acum are probleme cu legea, din cauza unui incident petrecut în urmă cu doi ani, în Timișoara. Busuioc a fost trimis în judecată în luna aprilie a acestui an, când procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Timişoara au finalizat ancheta. Primul termen de judecată în dosar este 8 septembrie.

proces-costel-busuioc

În luna octombrie 2014, cântărețul, aflat la volanul mașinii personale, și-a pierdut răbdarea și, numulțumit că automobilul din fața sa nu înaintează, a coborât și i-a dat un pumn șoferului, un tânăr din Buziaș. Victima sa, Alexandru Constantin Pelcea, a avut nevoie de 18 zile de îngrijiri medicale, scrie Adevarul, lucru dovedit printr-un certificat scos la Institutul de Medicină Legală, iar Costel Busuioc s-a trezit că este trimis în judecată pentru loviri și alte violențe.

costel_busuioc_1

Asta în timp ce cântă în biserici şi pare a fi o persoană foarte religioasă.

Dacă va fi găsit vinovat, Costel Busuioc riscă amendă sau închisoare de la 6 luni la 5 ani.

Sursa foto: Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ