Coșmarul unei celebre prezentatoare de televiziune, în urma unei relații cu un bărbat din Caracal

123

Un caz revoltător a avut loc în Republica Moldova, unde o apreciată prezentatoare de la TVR a avut parte de o experienţă de coşmar.

Prezentatoarea a cunoscut pe internet un bărbat din Caracal care i-a câştigat încrederea. De aici a început totul. Tânăra s-a trezit rapid implicată într-un șantaj, care a dus la intervenția oamenilor legii.

Rapid „relația virtuală” dintre cei doi crescând în intensitate, iar prezentatoarea i-a dezvăluit partenerului din mediul online câteva dintre secretele vieții sale private. Numai că totul s-a transformat într-un coșmar. Șantajistul din Caracal a amenințat-o pe prezentatoare că toate detaliile intime, dar și fotografiile compromițătoare vor fi făcute publice dacă aceasta nu îi va plăti 6.500 de euro, în trei tranșe, pentru a păstra tăcerea.

Femeia a cerut ajutorul oamneilor legii, care au reușit să îl identifice pe bărbatul din Caracal. Pe numele său a fost deschis dosar penal pentru  șantaj, iar dosarul a ajuns la Curtea de Apel Craiova. Într-o primă instanță, bărbatul a fost condamnat la doi ani de închisoare cu suspendare și la plata unor despăgubiri care totalizau 4.000 de euro.

Totul părea a fi intrat în normalitate, șantajistul fiind prins, „săltat” și condamnat, într-o primă fază, numai că, ulterior s-a ajuns în situația în care amânările s-au ținut lanț. Motivul? Deși citată de mai multe ori, partea vătămată nu s-a prezentat în fața instanței. Astfel, a fost obligată chiar să plătească o amendă de 3.000 de lei „pentru lipsa nejustificată de la termenul de judecată”.

În aceste condiţii, instanţa ia o nouă hotărâre, şi anume, prezentatoarea TVR va fi audiată, în Republica Moldova, prin comisie rogatorie.

Ce-i drept, subiectul în sine este delicat, iar imaginea publică are valoarea ei indiscutabilă, însă – într-un astfel de caz de șantaj – este de așteptat ca însăși partea vătămată  să facă tot posibilul pentru a se asigura că șantajistul ajunge exact acolo unde merită, potrivit cancan.ro.

Sursa: evz.ro

LĂSAȚI UN MESAJ