Coșmarul trăit de o româncă într-un spital din Italia!

855

Femeie româncă violată într-un spital din Italia. Victima, în vârstă de 55 de ani, se afla internată într-un spital din provincia Salerno (Campania) și susține că a fost costrânsă să suporte o violență sexuală în timpul spitalizării sale, din partea unui lucrător socio-sanitar, angajat al unității respective. Ancheta este în curs de desfășurare, informează site-ul vocedistrada.

Autoritățile investighează faptele, iar din puținele informații despre acest caz asupra căruia anchetatorii mențin confidențialitatea absolută, se știe că violența pe care o acuză conaționala noastră a avut loc miercuri, 4 iulie.

După două zile de la viol, în momentul când românca a fost demisă din unitatea sanitară respectivă, a mers la secția de urgență a spitalului din Agropoli unde a fost vizitată de un medic ginecolog. Medicului și lucrătorilor sanitari de acolo, le-a spus întreaga poveste. Au fost informați carabinierii companiei locale, sub comanda căpitanului Francesco Manna . S-a demarat o anchetă, iar femeia româncă a fost nevoită să se supună unor noi investigații de specialitate, de această dată la spitalul San Luca din Vallo della Lucania.

sursa: libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ