Coșmarul trăit de o elevă de 16 ani, la cimitir

541

O fată de 16 ani, din Gropeni, în Suceava,  a fost batjocorită de doi colegi, în cimitirul din sat, după o petrecere la școală. În urmă cu câteva zile, Judecătoria Rădăuți a dat o primă sentință în acest caz, petrecut la începutul acestui an, care a stârnit revolta oamenilor din Gropeni.

Elevul de 16 ani a fost condamnat la cinci ani și patru luni de închisoare, în timp ce al doilea a primit doar trei ani și patru luni pentru complicitate, potrivit monitorulsv.ro.

Totul a pornit după o petrecere organizată la școală. La un moment dat, aproape de miezul nopții, cei doi elevi, un tânăr de 16 ani și altul de 18 ani, au pus la cale un plan pentru a o duce pe fată în cimitirul din apropiere. Unul dintre ei i-a spus fetei că trebuie să plece de la petrecere pentru că anumite persoane vor să o bată și a rugat-o să meargă cu el pentru a scăpa. Odată ajunși în cimitir, elevul de 18 ani a ținut-o pe fată, în timp ce băiatul de 16 ani a batjocorit-o.

Totul s-a întâmplat în noaptea de 1 spre 2 ianuarie 2019, în satul Gropeni, comuna Bălcăuți din Suceava, în timpul unei petreceri organizate într-o clădire a școlii din localitate. Decizia instanței nu este definitivă și poate fi atacată cu recurs. Cei doi elevi sunt în continuare în arest, judecătorii precizând în sentință că aceștia trebuie să rămână după gratii până la o condamnare definitivă.

sursa – libertatea.ro

LĂSAȚI UN MESAJ