Cort de nuntă instalat pe un drum public. Petrecăreţii au blocat un sens de circulaţie

133

Poliţiştii au intervenit în două cazuri în care drumurile publice au fost blocate de petrecerile de nuntă. Oamenii legii au întocmit dosare penale.

Primul incident s-a petrecut sâmbătă, 15 iunie, în jurul orei 11.45, când poliţiştii au fost sesizaţi prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112 de către un bărbat cu privire la faptul că o persoană a montat un cort pe o stradă Principală din Comuna Găiseni, judeţul Giurgiu.

„Cu ocazia intervenţiei, poliţiştii Secţiei 3 Poliţie Rurală Bolintin Vale, au constatat că pe Drumul Judeţean 401 A (strada Principală) din comuna Găiseni, era montat un cort de ceremonii, cu o lungime de aproximativ 32 de metri şi lăţimea de circa 5 metri, care ocupa un sens de mers al drumului.

În urma cercetărilor s-a stabilit că un tânăr de 25 de ani, din localitate, a amplasat cortul pentru a sărbători un eveniment, respectiv nunta, nerealizând pericolul la care se expun atât el cât şi invitaţii săi”, transmite IPJ Giurgiu.

În cauză a fost întocmit un dosar de cercetare penală în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de împiedicarea sau îngreunarea circulaţiei pe drumurile publice.

Sursa: adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ