”Cornu e ca o curvă ieftină… Herculane e Regina”! Ce bănățean celebru spune asta?

1480

”Am trecut prin Cornu zilele astea, un sat oarecare de munte care a devenit superfitza, cu străzi asfaltate, cu vilele barosanilor din Bucuresti, cu fântâna arteziana funcțională in centru… Apoi, am ajuns la Herculane, cândva fitza imperiului Austro-Ungar care a ajuns azi opusul lui Cornu, cu străzi desfundate, clădiri in paragina, fântâni arteziene demolate… Cornu e ca o curva ieftină care nu merita sa aibe nimic dar e plină de bani pentru ca i-au tras-o toți baștanii. E Mitza Biciclistă. Heculane e Regina Maria…”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook.

Iar comentariile nu au întârziat să apară. Majoritatea deplâng situația în care a ajuns stațiunea Băile Herculane, cândva Perla Banatului și chiar a Imperiului Autro Ungar în vremurile mai îndepărtate.

Din păcate, stațiunea a ajuns azi într-o stare deplorabilă, pe care toți politicienii promit că o vor schimba, dar nu se face nici un pas în această direcție. Mai mult chiar, în Masterplanul investițiilor în turism, recent întocmit de Guvern, Băile Herculane nu există, așa că, cel puțin câțiva ani, nu ne putem aștepta la o schimbare. Poate doar la niște noi promisiuni înainte de alegeri…

1 COMENTARIU

  1. Hahaha, Dan Negru!… Asta este „banateanul celebru”?!?! Daca asta e, atunci „banateanul celebru” este ca un mahalagiu de cea mai joasa speta care vorbeste cu invidie despre capra vecinului, mai frumoasa si mai laptoasa decat raioasa lui. Si nici nu este de mirare: ce naste din Toata-Mahalaua Romaniei, mahala mananca oriunde s-ar afla, chiar daca (s-)a ajuns la Bucuresti, la mai bine.
    Apropo, “banateanca celebra” Monica Tatoiu nu a avut nicio opinie?!

LĂSAȚI UN MESAJ