Copilul înecat la Aqualand Deva a fost adus la spital în Timișoara. Starea lui e în continuare gravă

914

Copilul în vârstă de 6 ani adus în stare gravă la spitalul din Deva, după ce s-a înecat într-un bazin al complexului de agrement Aqualand Deva, a fost transferat la Spitalul Judeţean din Timişoara.

Starea de sănătate a copilului care s-a înecat miercuri într-un bazin al Complexului Aqualand Deva a rămas gravă. Medicii de la spitalul din Deva, unde acesta a rămas internat la Secţia de Anestezie şi Terapie Intensivă, au decis transferarea sa la o clinică din Timişoara. Pacientul, care potrivit medicilor a suferit leziuni cerebrale şi se afla în comă profundă, a fost preluat, joi, cu un elicopter SMURD şi adus la spitalul din Timişoara.

Miercuri, după-amiază, minorul din judeţul Alba s-a înecat într-unul dintre bazinele complexului Aqualand, din municipiul Deva. A fost scos din apă în stop cardiorespirator, iar până la sosirea Ambulanţei i-au fost făcute manevre de resuscitare, de către angajaţii Aqualand. Cordul copilului a pornit, iar acesta a fost transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Deva.

Potrivit reprezentanţilor Aqualand Deva, tragedia s-a produs într-un bazin de 1,6 metri. Copilul a intrat în apă împreună cu un adult, iar apoi a fost lăsat nesupravegheat. În ajutorul lui ar fi sărit un salvamar şi o asistentă.

sursa – adevarul.ro

LĂSAȚI UN MESAJ