Copile cu vârste între 11 și 15 ani, supuse la orori greu de imaginat, de acest individ!

595

Caz cutremurător descoperit la Oradea de procurorii DIICOT, care au reţinut un bărbat acuzat că a exploatat sexual mai multe adolescente.

Bărbatul, Mircea Ioan Morar, în vârstă de 57 ani, racola fetele din centre de minori şi le ademenea în locuinţa sa unde apoi le determina să întreţină relaţii sexuale cu el, cu alţi bărbaţi dar şi între ele, în timpul partidelor fetele fiind filmate şi fotografiate în poziţii sexuale explicite.

În timpul percheziţiilor informatice efectuate pe calculatoarele ridicate din casa orădeanului de poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Oradea, specialiştii au găsit în calculatorul lui Morar sute de fotografii şi înregistrări video cu copii, imaginile fiind în prezent expertizate pentru identificarea victimelor.

Până în prezent, anchetatorii au identificat 7 victime ale individului, fete cu vârste între 11 şi 15 ani, care provin din familii dezorganizate şi stau în centre de minori din Oradea.

Ancheta este, însă, în derulare şi, după cum spun sursele ebihoreanul.ro, nu este exclus ca numărul acestora să fie mult mai mare.

Cert este că bărbatul, care lucrează ca muncitor în cadrul UAMT Oradea, a fost reţinut, duminică, iar luni, la solicitarea procurorilor DIICOT Oradea, judecătorul de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Bihor a dispus arestarea lui pentru o perioadă de 30 de zile, măsură pe care acesta o mai poate contesta la Curtea de Apel Oradea.

foto – Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ